[Transmitere live!!] Portugalia vs România în direct 12 aprilie 2023
Campionatul Mondial va avea loc în premieră în trei ţări, Danemarca, Suedia şi Norvegia, între 29 noiembrie – 17 decembrie, cu 32 de echipe naţionale la start. Europa are 16 locuri alocate, iar şase dintre acestea sunt deja ocupate de echipele naţiunilor gazdă, cărora li se alătură Muntenegru, Franţa şi Olanda, în urma clasărilor la CE2022. România - Portugalia 35-20 Final de meci! România e cu un pas la Campionatul Mondial! Min. 59 România - Portugalia 35-20 Meciul se încheie cu o parară a Denisei Dedu Șandru, care a ajuns la un total de 18 intervenții. Min. 58 România - Portugalia 33-20 Bazaliu aruncă violent! Min.
23-03-2023 08:40 Ișfan a trecut cu brio testul dat de Screciu Vladimir Screciu l-a supus unui test de cultură privind istoria Universității Craiova pe coechipierul său din Bănie, Alexandru Ișfan. Transferat la începutul acestui an la formația din Oltenia de la FC Argeș, Ișfan a trecut cu brio testul, acumulând 8 puncte din 10 posibile. Atacantul a răspuns din prima la trei întrebări, primind pentru fiecare câte două puncte, iar la altele două a avut nevoie de un indiciu, astfel că a primit un singur punct. VEZI VIDEO AICI 22-03-2023 21:03 Optimism pentru ”puștii” lui Săndoi: ”Cu gândul acesta am venit și am început campania.
Până acum, având puține acțiuni cu ei, m-am ferit ca ei să își dea seama de primul 11”, a declarat Emil Săndoi, potrivit digisport. ro. Se anunță un stadion plin și o atmosferă de zile la mari la Sibiu, însă Emil Săndoi speră ca acest aspect să nu îi deruteze pe jucătorii de la naționala României U21. Partida cu Germania U21 este ultimul test înaintea aventurii de la Euro 2023 care va avea loc în vară.
Să facem mai mult decât au făcut foștii colegi” Naționala Under 21 a României, antrenată de Emil Săndoi, joacă ultimele meciuri de pregătire înaintea turneului final al Campionatului European 2023, care se va desfășura în România și Georgia. Adversarele din aceste amicale sunt formațiile Portugaliei și Germaniei, cea din urmă fiind campioana în exercițiu. Starea de spirit a ”tricolorilor” mici este foarte bună. Iar Ștefan Baiaram crede în forța generației sale. ”Consider că echipa are forță (n. r. să treacă de grupă). Avem un grup bun, un grup unit. Cu gândul acesta am venit și am început campania. Să facem mai mult decât au făcut foștii colegi”, a spus jucătorul Universității Craiova pentru AS.
Nemulțumit de felul în care s-a prezentat echipa sa la meciul cu Portugalia U20, Emil Săndoi a anunțat schimbări drastice pentru duelul împotriva campioanei europene en-titre. „Mi-e greu să comentez alte meciuri, sunt supărat după jocul nostru, pentru că am arătat foarte rău în prima repriză. Poate că și eu am greșit că am încercat să pun o presiune pe ei, presiune de care ei se vor lovi pe parcursul turneului final. Le-am pus că noi nu am avut o campanie de calificare, o campanie care te călește și individual, și colectiv, pentru că sunt meciuri pe muchie de cuțit, concentrarea trebuie să fie la maximum. Cred că suferim la aspectul acesta. I-am simțit înaintea celorlalte meciuri destul de capacitați.
Ghiciți scorul corect la România U21 – Portugalia U21 23-03-2023 21:06 Markovic, sărbătorit în cantonament Joi, 23 martie, Jovan Markovic a împlinit 22 de ani. Superstarul Universității Craiova și-a aniversat ziua de naștere în cantonamentul naționalei de tineret, acolo unde a primit un tort. „La mulți ani, Jovan Markovic! Tricolorul a fost serbat în cantonamentul tricolorilor de la Buftea. Atacantul legitimat la Universitatea Craiova a împlinit 22 de ani! ”, a fost mesajul postat de FRF de ziua lui Markovic.
ro. ”Jucăm fotbal, suntem aici să demonstrăm”, a spus și Racovițan, care a creditat Spania drept cel mai puternic adversar din grupă, dar a precizat că nu se teme de vreun adversar. În timp ce Emil Săndoi a precizat: ”Putem să vă promitem că vom face tot ce va depinde de noi pentru a ajunge cât mai sus”. 22-03-2023 14:11 Ovidiu Popescu, noul analist video al naționalei U21 Selecționerul naționalei U21 a României, Emil Săndoi, a decis să-l aducă în staff-ul său pe Ovidiu Popescu, care va ocupa funcția de analist video. În vârstă de 27 de ani, acesta a activat ca antrenor, timp de cinci ani, la grupele de copii și juniori de la CSM Reșița și este video analist la prima echipă. 21-03-2023 16:35 Imagini de la antrenamentul României U21.
26-03-2023 17:16 Naționala României a ajuns la Sibiu Echipa națională U21 a României a ajuns la Sibiu, acolo unde marți, 28 martie, de la ora 19:00, de va desfășura meciul amical cu reprezentativa similară a Germaniei. ”Tricolorii” au plecat din București cu autocarul și după un drum de cinci ore au ajuns la Sibiu. Elevii lui Emil Săndoi au programat, luni, 27 martie, antrenamentul oficial. 26-03-2023 13:59 Naționala U21, antrenament la Buftea Echipa națională U21 a României a susținut ultimul antrenament la baza de la Buftea, înainte de a pleca spre Sibiu, acolo unde se va juca meciul amical împotriva Germaniei U21.
TVR+ în direct » TVR 1 TVR în direct - program TV. live. Alegeți canalul TV pentru vizionare în direct Eurovision România · Cerbul de Aur · Teatrul Naţional de
52 România - Portugalia 30-17 Neagu și Grozav sunt cele mai bune marcatoare ale României, cu câte șase goluri fiecare. Min. 48 România - Portugalia 29-15 Cu o minge liftată, Seraficeanu mai pune un strop pe avansul României, care se distanțează la 14 lungimi!! Min. 47 România - Portugalia 28-15 Dincă marchează de la mare distanță, cu aruncare lobată, în poarta goală. Min. 45 România - Portugalia 27-15 Sorina Grozav nu iartă de la 7 metri. Min. 43 România - Portugalia 26-15 Seraficeanu fructifică un contraatac purtat în mare viteză.
Min. 67: O nouă ocazie pentru oaspeți! Popa are o intervenție foartă bună în fața lui Silva și păstrează tabela nemodificată. Min. 50: Ocazie pentru România! Petrila șutează în forță, dar mingea este deviată în corner de către un adversar. Min. 36 – GOOOL Portugalia!!! Pedro Neto trece cu ușurință de Rareș Pop, iar apoi nu îi dă nicio șansă lui Mihai Popa, trimițând mingea în plasa laterală. Min. 24 – GOOOL Portugalia!!! Sousa profită de faptul că a fost lăsat liber în careul de 16 metri și îl execută pe Popa cu un șut la colțul lung. Min. 1 – A început meciul amical din Ghencea! 24-03-2023 15:35 Echipele de start din România U21 - Portugalia U21 Au fost anunțate echipele de start pentru amicalul România U21 – Portugalia U21, care se va juca pe Ghencea și care va începe la ora 19:00: România U21: M.
U21 spre EURO 2023 | Tricolorii termină la egalitate, scor 0-0 Vineri, 24 martie, ROMÂNIA U21 – Portugalia U21 (Stadion Steaua) 0-2 Ambele jocuri vor fi transmise în direct pe PRO ARENA și
Ei bine, la partida de la Sibiu dintre naționala U21 a României și cea similară a Germaniei, acest deziderat se poate împlini măcar pentru fanii de la Tribuna a II-a. Aceștia vor primi un tricou în această culoare drept cadou din partea unuia dintre sponsorii echipei naționale, ”Penny”. 28-03-2023 08:13 Stadion plin la România U21 - Germania U21 Meciul dintre România U21 și Germania U21 se va disputa într-o atmosferă superbă, toate biletele puse în vânzare pentru această partidă fiind deja epuizate.
Per total a fost un joc echilibra și cred că rezultatul este corect. Îmi pare rău că nu am reușit să înscriem. Ar fi contat foarte mult o victorie astăzi, cu Germania, dar până la urmă, să știți că eu și rezultatul de astăzi îl consider pozitiv. A fost o atmosferă superbă astăzi. Vreau să mulțumesc și în numele jucătorilor pentru modul în care ne-au încurajat, pentru atitudinea pe care au avut-o în tribune. Cred că orice antrenor sau jucător își dorește să aibă parte de așa ceva”, a spus Săndoi. 28-03-2023 15:23 România U21 - Germania U21 0-0 Vezi aici cele mai importante faze. Min.
România U21, remiză albă contra campioanei europene Germania U21. Ce a declarat Emil Săndoi după ultimul amical înainte de Euro 2023. Update - Fanatik. ro28-03-2023 20:12 Emil Săndoi, mulțumit după 0-0 cu Germania U21 România U21 a remizat, 0-0, cu Germania U21, în ultimul meci de verificare înaintea turneului final al Euro 2023. Un rezultat care l-a mulțumit pe selecționerul Emil Săndoi, care a remarcat și atmosfera de la Sibiu, acolo unde stadionul a fost arhiplin. ”Sunt mulțumit. O să-i felicit pe băieți, pentru că așa cum ne propusesem, am arătat altă față astăzi decât meciul cu Portugalia. Ocaziile mai clare le-am avut noi, cred. Am avut un pic de suferit pe final de meci, când am făcut mai multe schimbări și s-a văzut în angrenajul echipei.
Înainte de ședința tehnică, selecționerul Emil Săndoi le-a ținut un scurt discurs jucătorilor, iar apoi aceștia au trecut la exercițiile stabilite de staff-ul tehnic. Partida amicală România U21 – Germania U21 se va disputa marți, 28 martie, de la ora 19:00, pe noul stadion din Sibiu. 24-03-2023 17:05 România U21 - Portugalia U21 0-2 (A. Sousa 24, P. Neto 36) Vezi video cele mai importante faze AICI! FINAL: România U21 pierde cu 0-2 testul împotriva reprezentativei Portugaliei. Următorul amical al trupei lui Săndoi e programat marți, 28 aprilie, ora 19:00, contra campioanei europene Germania U21.
Început cu speranțe! România - Portugalia, azi la ora 17:00 România - Portugalia, barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial. Prima reprezentativă a României la handbal feminin este la Pitești
Silva, Fabio Vieira; Selecționer: Rui Jorge 24-03-2023 08:08 Fanii sunt invitați să câștige un tricou al echipei naționale Naționala de tineret a României dispută vineri, 24 martie, un meci amical pe teren propriu împotriva selecționatei similare a Portugaliei, iar oficialii FRF au pregătit o mulțime de suprize pentru fanii „tricolorilor”. Suporterii sunt invitați să acceseze aplicația Fan Arena by FRF, iar cei care vor ghici scorul corect al meciului România U21 – Portugalia U21 au posibilitatea să câștige un tricou al echipei naționale.
Portugalia - România 23.03.2023 - Azscore Dumneavoastră puteți găsi rezultatele, statistica completă pentru meci și difuzarea meciului în direct Portugalia vs România - 10:00
Popa – Țîrlea, Racovițan, Dican, Screciu, Dumitrescu – Miculescu, Pop, Pitu, Corbu – Markovic; Rezerve: Târnovanu, Gorcea – Țicu, Ehmann, Albu, Petrila, Grameni, Ișfan, Pantea, Lixandru, R. Ilie, Bîrligea, Baiaram; Selecționer: Emil Săndoi Portugalia U21: Soares – Malheiro, Penetra, T. Araujo, Lelo – Costa – F. Conceicao, A. Sousa, D. Silva, Neto – H. Araujo; Rezerve: Tabuaco – Esteves, Amaro, Tavares, Dantas, V. Sousa, Costa, Almeida, Vitor Oliveira, F.
Acum nu știu ce să spun, pentru că jocul și rezultatul au fost neplăcute pentru toți. Sperăm să schimbăm impresia din meciul cu Portugalia, e normal să existe critici. La meciul de mâine vor fi multe schimbări, cred că o să fie 8 jucători noi față de meciul cu Portugalia. E posibil să mai bănuiască și jucătorii primul 11.
Recital spre Mondial: România - Portugalia 35-20, în turul play Meciul a fost ÎN DIRECT pe PRO ARENA și VOYO . Returul play-off-ului are loc miercuri 12