[[[SPORT===]!]] Real Chelsea on-line přenosu 12 dubna 2023
Real - Chelsea | ONLINE | 12. 4. 2023 21:00 | Liga mistrů 2022/2023 | ŽIVĚ-------------------------------------------------------------------- | Real Madrid CF Obhájce trofeje z Ligy mistrů letos s velkou pravděpodobností nezíská titul v domácí soutěži, což je samozřejmě pro madridský tým velká rána.
real bude hodně útočit takže to nuda určitě nebude aspon doufám Minimálně 7 lidí z 10-ti by raději sledovalo fotbal. Proč? No třeba proto, že El Clásico, je vůbec jedním z nejsledovanějších zápasů vůbec, protože hokej, který se hraje jen v pár zemích je až druhotný sport daleko za fotbalem, který se hraje všude po celém světě. Ale přesto vysílají hokej. Co je ještě víc nepochopitelný je fakt, že to nebude ani zápas české reprezentace. No musim se pekelně krotit, abych nepoužil sprosté várazy nejhrubšího zrna! Kdyby u mě stál Otakar Černý, když jsem si četl tu zprávu, čekal by mě soud za těžké ublížení na zdraví. Ta tupost, debilita a nejspíš i arogance lidí ve vedení čt4sport vůči sportovnímu divákovi pomalu přestává mít hranice.
Jinak tohle rozhodnutí nechápu, májí Čt2 mohli to přesunout tam. idioti oni to mají asi propočítané moc dobře:) neudělali by něco co by je poškodilo No to nevim. Verejnopravni televizi je uplne u prdele jestli neco udela dobre nebo ne protoze ta sledovanost honit nemusi. Podle ruznejch anket co sem videl tak stale by vetsina lidi radsi videla LM ale musí, i ona má příjmy z reklam No to sice ma ale kdyz je mit nebude tak se stane co? Temer nic protoze zije predevsim z poplatku.
Real Madrid CF - Chelsea FC (Liga mistrů) - Onlajny.com Real Madrid CF - Chelsea FC (Liga mistrů) | Onlajny.com. Chelsea FC. Středa 12.04.2023, 21:00 Vítáme vás u on-line
Tak asi tak... Tebe zajímá to a nás zas tohle... Dyt ty nepamatujes ani ceskoslovensko ani sovetskej svaz tak na zaklade ceho je to pro tebe tak zajimavy? Tohle El Clasico je asi nejdulezitejsi co se hraje. Jasne asi je to rozhodnty ale rozhodne to tak nemusi bejt zvlast kdyz jde o nejdrazsi tym na svete tak tomu by tam v pohode dva fiky klidne spadnout mohly. Nereknu kdyby ten hokej byl nakej dulezitej zapas ale je to skupina, ani nehrajeme my a je to turnaj o kterym v kolebce hokeje pomalu ani nevi ze se hraje. bude v TV, na netu cesky, kd oby sledoval na fotbalportalu online prenos xD haha toje zivy prenos jak cip, ten fotbalportal jak to mota xD můžeš diskutovat s ostatními čtenáři, to ti televize nenabídne navíc server české televize je nějaký přetížený je přetížený jak....
Real Madrid vs. Chelsea: Preview a tipy na sázení - Ruik Na fotbalové příznivce čeká už třetí sezonu v řadě souboj mezi Realem Madrid a Chelsea. Mírným favoritem na postup je španělské
tak kdo by na takovou nudu co hraje barca koukal ze to radsi ten hokej ale preju postup realu si to zaslouzi vic real doufam ze vyhraje 3:0 barca je sracka POpravdě mě to nejdříve taky zklamalo... ovšem kdo byl koukal na fotbal plný baletek, simulantů navíc když je rozhodnuto... stejně to bude zase nuda, navíc každý tu máte net tak koukejte na netu Real musí hrát dopředu, tohle bude úplně jiný clasico Jasne ze to sou ubuleny spanelaci ale doprkynka porad je to zapas o to kdo pude do finale LM. http://www. ct24. cz/sport/122864-ct4-odvysila-duel-slovensko-rusko-liga-mistru-zive-na-webu/ Koukněte na ty reakce lidí... 2 ze 100 jsou pro hokej jinak nikdo.... Na todle jsem prostě musel reagovat, to mě vytočilo nehorázně Já se tomu už jenom směju No to si delaj prdel? Nahradit takovejhle zapas druhoradym hokejovym turnajem a jeste zapasem ve skupine? A to to pisu jako clovek co hraje hokej od malicka.
1. Bundesliga - Barcelona s Realem v televizi nebude, FotbalPortal přinese online přenosExistuje aj táká televízia ako STV2, bohužial česi o nej nevedia tak radšej nadávajú. Já upřímě nechápu, proč tady kolem toho děláte takový povyk. ČT 4 Sport se určitě rozhodla pro hokej, protože El Clasico v Lize mistrů je tatřka rozhodnuté, jinak El Clasica už byli tři a jediné, které stálo za něco, bylo to, ve kterém zvítězila Barca 5:0. Mě osobně už to otravuje a dám radši přednost hokeji, je to jednou za rok a Slovákům přeju postup, přece jen je to náš soused a byli jsme jedna republika, navíc proti Sborný, který nemám, fakt nemám rád.
Hm tak že by ČT nebylo zas tak udělaný z Barcelony? Hehe Čapka asi mrdne to si nemusite davat praci, kdo se na ten fotbal chce divat najde si ho na netu, Ještě musím dodat to, že MS v hokeji sleduju, teda až od čtvrtfinále, když hrajou Češi a pak možná i finále bez Čechů. Ale jako fanda fotbalu a Realu obzvlášť, bych tento zápas viděl 100x raději, než finále MS v hokeji s Čechama. A vůbec, seru na to, já sem kurva tak nasranej, že si to nedovede nikdo představit. Zasraný kokoti z český televize!!! no ved a nemas estevecku? tam by to mali davat, ak to neposeru aj oni. a novasport nema kupene semi lm? uuuf díky bohu aspon neuvidím uspávací taktiku ale stejně se budu dívat slováci mě nezajímají.
liga mistrů fotbal živě – Seznam.cz Přehled všech možností - TV přenos, livestream, audio a online přenosy na internetu Liga mistrů ŽIVĚ na Sport.cz | Real Madrid - Chelsea | Online
To si dělají prdel ne? Co mi je do slováků? Nic proti, ale neřeknu kdyby hráli češi. Fakt jako by nestačil zaznam hokeje... Výborně Oto za to muže pan drbohlav! ale btw el clasica sou podle mě nejnudnější zápasy na světě, navíc zde už je rozhodnuto, jak by prohlasil muj španělský kamarád: "Madrid Kaput". Sem rád, že dali přednost hokeji:-) Pokud jsi fanda hokeje, tak je to pro Tebe dobrá zpráva. Já hokej ani trochu nemusim, navíc slováky, pochopil bych čechy. Ale todle je prostě volovina. Já jsem fanda hokeje, ale co je moc to je moc! A koukej si změnit avatar!!!! každý prví Čech má STV2, tak čo tie kecy? Aby se nezesrali z hokeje Aby si se nezesral z El Clásica Stejně je to již "finito"! podle tv programu to dávájí na STV2, tak že kdo má slováky vyhrává.
Chelsea vs Real Madrid Živé výsledky - AiScore Chelsea vs Real Madrid Živé skóre (a online živý přenos videa) začíná 2023/04/18 v 12:00:00 čase UTC v UEFA Champions League. Tady na Chelsea vs Real
Real - Chelsea | ONLINE | 12.4.2023 21:00 | Liga mistrů 2022 Ačkoliv s německým celkem se Chelsea nadřela, musela v odvetě otáčet. Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v