top of page

Daily Motivation Tips

Public·397 members

(streaming!!!) Brann mot FK Haugesund på live 10.04.2023


Mer enn 10 millioner på flykt i Ukraina! Millioner har flyktet inn i Polen. Det snakkes om at 10millioner er på flukt. Hjelpeorganisasjonene i Polen gjør en formidabel jobb. Lurer på om russerne er klar over at de en dag må betale regningen for alt de har ødelagt? Broer, veier, gater, streder, bygninger, kultur, i tillegg til alle menneskelige tragedier de har forårsaket. Om Putin har et snev av følelser i seg, det ser ikke sånt ut, må han jo snart begynne å fryse på ryggen av alt jævelskapet han har stelt i stand. Og hør her Xi i Kina! Det på tide du viser verden at du mener alvor og setter foten ned og skapet på plass.
Villfarelsene er store! Vet ikke Moxsnes at de rike er rike, nettopp fordi de ikke kjøper alt de peker på. Gegge Heia Norge! Norske valg er ren lotto når man kan deise inn på Stortinget, få millionlønn, pendlerbolig og en masse frynsegoder, inkludert hyppige hjemreiser og gudene vet hva, takket være noen usle få tusen stemmer. Partiet Pasientfokus fikk nemlig 4950 stemmer, og det holdt til å få Irene Ojala valgt inn på Stortinget og ansatt i drømmejobben. Dette er Norsk galskap satt i system, vil mange hevde! Meninger: Lite nytt fra Hurumhei! De som venter på noe nytt eller visjonært for fremtiden, av våre politikere blir skuffet.


(Sport TV@) Brann mot FK Haugesund på tv 2022 12 mars 2023 Football Live Score >Football Head to Head > Brann. 3. 3. 3. 3. D. 2023/03/12. Biggest Brann score. Brann. Haugesund Aalesund FK.


Brann10. april 19:15 Brann - Haugesund Kjøp billetter K P 2 Bodø/Glimt 0 3 4 HamKam 5 Se hele tabellen – Jeg kan love en rød vegg av kokende supportere og en unik atmosfære du ikke finner noe annet sted i Norge A-lag herrer Vil forlenge sin elleville «Brann-rekord» på bursdagen sin Dette skjer på kampdag – seriepremieren Nyheter 09. april 2023 08. april 2023 Derfor bør du dra tidligere hjem fra påskeferie Fanzone er klar til seriestart Kristiansen kan skrive seg inn på en eksklusiv liste på mandag Setter speaker-rekord på Stadion Over 10. 000 solgte billetter til seriestarten Endelig på gress igjen i Bergen Se flere nyheter Kjøp partoutkort på Stemmemyren Partoutkortsalget til Branns kamper i Toppserien er i salg. Partoutkort for 2023-sesongen Sikre deg fast plass på alle hjemmekampene i Eliteserien 2023. Annonse: A-lag kvinner 01. april 2023 Snudde til seier i nervepirrende byderby 31. mars 2023 Før kampen: Brann – Åsane Akademiet Landslagsoppsummering: EM-klare og flere debutanter 22.


Som kjent stemte alle andre partier imot våre forslag om å fjerne el-avgiften og moms på strøm og 3 kroner lavere drivstoffavgifter! OMG: Bodø/glimt – Roma 6-1 Bodø/Glimt banket Roma 6–1 og topper sin gruppe i Conference League. Bortekampen endte uavgjort 2-2. Vinneren av gruppen går rett til åttedelsfinalen, mens andreplassen møter en av tredjeplassene i Europa League-gruppespillet i playoff i februar. 0-0 mot Strømsgodset i Drammen Det ble uavgjort i Stavanger. FK Haugsund – Bodø/Glimt 2-2 forrige søndag.


Jens ny sentralbanksjef? Nato-sjef Jens Stoltenberg Nå har han sluppet katten ut av sekken. Jens har søkt på stillingen som sentralbanskjef i Norge og om ikke noe spesielt inntreffer, får han jobben. Saken går ikke upåaktet hen og ikke alle ikke alle er like enige i sammenblandingen av politikk og forvaltning av landets gods og gull.


SK Brann - Haugesund live resultat, H2H og lagoppstilling


(VG) Det er Langfredag folkens, den dagen Jesus ble hengt opp på korset, kanskje den helligste dagen i hele året. Tjukk tåke og stille over grantoppene i Petterskogen akkurat nå, og 3. 8 grader. Klokken er 7. 51 og ingen trafikk i gatene, men det blir nok mye vandringer på Kyststien i dag når skodda forsvinner. Krigsskipet Moskva ble senket forleden og i tillegg heter det at russerne har gått på enorme tap. I Ukraina flyter det av lik over alt, massegraver blir funnet og Putins djevelske krig blir bare mer og mer makaber, ikke bare for Ukraina, men også for Russland.


[PÅ NETT!!!] Brann mot FK Haugesund på live 12.03.2023 SK Brann are playing Haugesund at the Eliteserien of Norway on April 10. The match will kick off 17:15 UTC. ScoreBat is covering SK Brann vs Haugesund


Brann vs FK Haugesund - live score, predicted - FotMob SK Brann vs Haugesund live score and live streaming on April 10th, 2023 at 17:15 UTC time for Football Norway


SK Brann vs Haugesund Live - Scorebar Brann vs FK Haugesund on Mon, Apr 10, 2023, 17:15 UTC. Check live results, H2H, match stats, lineups, player ratings, insights, team forms,


Stridsvognen Leopard 2 kan skyte presist selv mens den kjører i full fart. Panservognene Ukraina nå får, vil sørge for at styrkene får bedre ildkraft og større mulighet til å ta tilbake områder russerne har okkupert. Det blir varmt rundt ørene på russerne når Leoparden fyrer av, men krig er krig såuansett blir det et helvete! _________________________________ OLJEFONDET MOT NYE REKORDER Vi er rikere enn noen gang. Oljefondet vipper enkelte dager over 14 000 milliarder kroner.


Hun kom også med en advarsel til Putin. _____________________________ FORTSETTER STOLTENBERG I NATO? Forsvarsalliansen ønsker at Jens Stoltenberg skal fortsette som Nato-sjef til april 2024. Det skriver den tyske avisen Welt am Sontag ifølge Reuters. Selv sier Stoltenberg han går av til høsten. __________________________________ Petterskogen er hugget ned! De sise ukene har det foregått tømmerhogst i den tradisjonsrike Petterskogen på Hauge i Haugesund, nærmere bestemt Kyvikdalen ned mot Asalvik, den gamle badeplassen som hadde alle fasiliteter en gang i tiden. Her var stupetårn og badehus. Nå er mer enn 80 store grantrær tatt ned. Løvtrærne står igjen og visjonen er at det skal bli park i hele dalen nedover mot Asalvik.


The «comeback» kid på Tinget igjen! Mange synes det er moro at Carl i Hagen er tilbake på Stortinget. Omtrent på samme alder som USA´s president og en nestor i norsk politikk. Kan Biden klare presidentjobben, kan selvsagt Carl I. Hagen klare sin jobb som stortingsrepresentant. Dessuten har han et hav av erfaring og vil nok passe på å trekke i representantene på Tinget som etter hans mening prater tull! Cohen om alder «Det er 15 år siden sist jeg var i London og den gang var jeg bare en guttunge på 60 med hodet fylt av ville drømmer. » Leonard Cohen Stortingsvalget: Guri vippet venstre over sperregrensen Guri Melby, leder i Venstre.


Brann vs FK Haugesund Live Scores | LiveScore Your live football score for Brann vs FK Haugesund in the Eliteserien from LiveScores.com, covering football, cricket, tennis, basketball and


Brann vil unngå syv år gammel skrekkstatistikk - Aftenposten Hei, og hjertelig velkommen til denne live-dekningen av oppgjøret mellom Haugesund og Brann på Haugesund stadion! Etter en laaang periode uten


Brann vs Haugesund Head to Head - AiScore 0-0 i seriepremieren hjemme mot Haugesund ble fulgt opp av totalslakt og 0-4 i Stavanger. Bergenserne pleier som oftest å score mål når


Partiene har lite å tilby. Fantasien strekker seg til mer skatt, flere avgifter og reduserte inntekter. Flere el-biler, mindre olje, flere vindmøller, slutt på bensin og dieselbiler, mindre flyturer, flere sykler, mindre kjøtt og så videre i det uendelige. Pensjonistene som gjør en pliktoppfyllende formidabel frivillig innsats for samfunnet, barn og barnebarn er sjelden nevnt. Fra venstreekstremistene kommer den samme gamle leksa.


Gir det nok en grunn til å sette opp renten? Vi klager ikke, vi har det bedre enn de fleste, selv om altfor mange minstepensjonister sliter. Kinas Xi reiste hjem til sine egne etter et tre dagers besøk hos Putin i Moskva. Hjemme skal han drikke te og spise nudler mens man diskuterer hva de skal gjøre med "den meningsløse galskapen" i Moskva. Blant annet har Xi hatt den franske presidenten Marcron på besøk og de ser ut til å komme godt overens. Det er mulig Xi snakker godt fransk? Putin er etterlyst over hele verden for brudd på menneskerettighetene og et drøss krigsforbrytelser. I det hele tatt en bråte "crazyness". De få vennene "Putte" har igjen er stort sett spik hakke gale diktatorer og mer eller mindre helsprø presidenter i Afrika.


SK Brann tv-sendte kamper | Tv-guide for fotball - Fotball på TV Guide til SK Brann TV-kamper. Imorgen mandag, 10.04.2023. 19:15. Eliteserien. SK Brann SK Brann, Haugesund. TV 2; TV 2 Play;


Her er sikkert mer å hente! At en voksen mann, i 2022, har glede av å annektere et annet land og folk. Putin har hatt makt så lenge at det har rablet for mannen! Vi vrir hodene våre alle mann for å se en utgang på krigen i Ukraina, men den er vanskelig å se uten at noen sender russeren til "kingdom come"! Søndag 6. mars med nydelig vær Geir Kvam:Kokken er 12.


FK Haugesund - Brann • Fotball (herrer) • VG Live Her finner du alle tidligere og kommende kamper mellom FK Haugesund - Brann i Fotball (herrer). Følg alle dine favorittlag og ligaer på VG


Genene burde være de aller beste. Da er det slutt. Ryanair kutter ut Haugesund. Norwegian overtar fra 1. april 23. og flyr til Alicante to ganger i uken. Det er også mulighet for at Norwegian vil fly Alicante-ruten hele året. Kan bli bra det. DRONNINGENS FARVEL...... The Queen has left all of all of us...... ÅRETS FREDSPRIS DELES PÅ TREDen belarusiske menneskerettighetsaktivisten Ales Bjaljatski, den russiske organisasjonen Memorial og den ukrainske menneskerettighetsorganisasjonen Center for Civil Liberties vil bli tildelt årets fredspris.


The Masters blir vist på Discovery pluss og MAX. Vår mann Viktor Hovland ligger i øyeblikket på 4. plass etter væravbrudd i 2. runde. Turneringen starter i dag rundt klokken 14. 00 norsk tid. Den 25 år gamle nordmannen har til sammen spilt inn mer enn 15 millioner dollar på sin korte karriære. Mange er luta lei av den russiske presidenten. Han har ingen gode hensikter for andre enn seg selv og har ansvaret for at hundretusen landsmenn er slaktet ned i den pågående meningsløse krigen mot Ukraina. Når skal det gå opp for ham at Ukraina ikke er interessert i hans selskap og langt mindre bli en del av Russland. Putin vil få et grusomt ettermæle.


Zelenskyj vil møte Xi Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj skal møte Kinas president Xi Jinping. Hele verden venter i spenning på utfallet av en slik samtale. Xi Jinping med forslag til fredsløsning Kina har lagt frem en plan i 12 punkt for våpenhvile og fred i Ukraina-krigen. Ukrainas president sier han ikke er fremmed for å vurdere dette. Om Xi Jinping sitt forslag også innebærer en salgbar løsning på konflikten, vites ikke, heller ikke om Putin liker det. PUTIN KAN STOPPE KRIGEN MED ETT ORD! Joe Biden sa i sin tale i Polen at president Putin kan stoppe krigen I Ukraina med ett ord, akkurat når han vil.


De vil i ren Robin Hood stil ta fra de rike og gi til de «fattige». Vi trodde det skulle bli et spennende Stortingsvalg, men det ble det ikke. Senterpartiet, fra gammelt av, det høyrevennlige Bondepartiet, gjorde et bra valg og fikk 28 inn på tinget. Alle småpartiene kjempet mot sperregrensen. Krf klarte det ikke. De grønne klarte det heller ikke. Støre blir statsminister, men han fikk ikke SV med på laget under sonderingene og må derfor danne en mindretallsregjering med Senterpartiet. Det kan bli trasig med en regjering som må søke støtte fra sak til sak på tvers av de tradisjonelle skillelinjene. Det drikkes kaffe i Hurdal, AP og SP er i forhandlinger om en ny regjering.


At det skal være så vanskelig å fordele inntektene slik at noe av pengene kommer hver enkelt av de norske innbyggerne til gode? Norge soper inn penger, hver dag, spesielt nå når oljen koster 117 dollar fatet. Vi snakker om langsiktige inntekter! Men okke som er. I dag er det Holmenkollsøndag og sammen med en del andre skirenn på TV kan vi slå ihjel tiden på sofaen, helst etter en fottur i nabolaget, eller en kjapp tur til Olalia. Tadjik sykemeldt Tadjik sykemeldt VERDEN og VI! Prinsesse Ingrid Aleksandra fylte 18 år tidligere i år. Det skal feires med mer festivitas når pandemien forhåpentligvis etter hvert gir seg. Ingrid Aleksandra blir ganske sikkert en representativ dronning av Norge når vi kommer så langt en dag. ________________________________ JOHAUG VANT 30 KM I KOLLEN OG LEGGER OPP.


Det var slett ikke for pingler å kaste seg ut i kampen om velgerne for Venstre som før Stortingsvalget lå langt under sperregrensen på gallup. Men Venstre-Guri laget vei i vellinga og dro partiet over den magiske grensen. Kristelig Folkeparti klarte det ikke. Humor eller galskap? – Nå skal det bli slutt med at de rike får alt de peker på! Bjørnar Moxnes, Rødt, Oslo Bjørnar Moxsnes i Partiet Rødt lot seg rive med av valgresultatet (8 representanter på Stortinget) og sa i en tale at «nå skal det bli slutt på at de rike får alt de peker på! ».


SK Brann vs Haugesund FK - Eliteserien - Tribuna.com Sikter mot kvartfinalen ; Lexsi mel, profile picture. Lexsi mel. SK Brann Haugesund (WATCH LIVE) ; Plkhhsyshs Palajaha, profile


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page