top of page

Daily Motivation Tips

Public·398 members

(((ŠPORT V ŽIVO##))) Slovenija vs Italija v živo 12 april 2023


odbojka na mivki SLOVENCI V MADRIDU, SLOVENKE V APELDOORNU Slovenski obojkarji in odbojkarice na mivki so že pred časom dobili nasprotnike v kvalifikacijah za olimpijske igre v Parizu, ki jih bodo odigrali v okviru Pokala narodov, Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) pa je zdaj objavila še datume in lokacije turnirjev. 05. 2023 CRETU TUDI URADNO NADALJUJE DELO SELEKTORJA Dobra novica za ljubitelje odbojke z začetka tedna je v sredo dobila tudi uradno potrditev. Na novinarski konferenci v Austria Trend hotelu v Ljubljani je Gheorghe Cretu z Odbojkarsko zvezo Slovenije podaljšal pogodbo, s katero ostaja selektor moške članske reprezentance. 04.
Livesport: Slovenija - rezultati, razporediSlovenija rezultati in razporedi na Livesport. com Ta stran je o Slovenija, (Košarka/Evropa). Če iščete rezultate za drugo ekipo z imenom Slovenija, prosim izberite šport na vrhu v meniju ali kategorijo (država) na levi strani. Spremljajte Slovenija rezultate v živo, končne rezultate, razporede in podrobnosti tekem! Naslednje tekme: 02. 08. Slovenija - Grčija, 04.


2023 17:00 Orleans, Francija BRAZILIJA0:0(0:0, 0:0, 0:0)SLOVENIJA Liga narodov 05. 07. 2023 09:00 Pasay City, Filipini POLJSKA0:0(0:0, 0:0, 0:0)SLOVENIJA Liga narodov 06. 2023 13:00 Pasay City, Filipini LJUDSKA REPUBLIKA KITAJSKA0:0(0:0, 0:0, 0:0)SLOVENIJA Liga narodov 07. 2023 09:00 Pasay City, Filipini SLOVENIJA0:0(0:0, 0:0, 0:0)ITALIJA Liga narodov 09.


shotEfficiency}}% {{matchStatistics. attackEfficiency}}% Attack Efficiency {{matchStatistics. attackEfficiency}}% Total Shots {{matchStatistics. totalShots}} {{matchStatistics. totalShots}} Total Goals {{matchStatistics. totalGoals}} {{matchStatistics. totalGoals}} 7m Shots {{matchStatistics. shots7meters}} {{matchStatistics. shots7meters}} 7m Goals {{matchStatistics. goals7meters}} {{matchStatistics. goals7meters}} Total Misses {{matchStatistics.


2023 MARIBORČANI IZSILILI TRETJO TEKMO V moški Sportklub prvi ligi je znan prvi finalist. To je branilec naslova, ACH Volley Ljubljana. Drugi tekmec v boji za državni naslov bo znan v sredo, ko se bosta na tretji, odločilni polfinalni tekmi v Kamniku pomerila Calcit Volley in Merkur Maribor. KAMNIČANKE V FINALE, TEKMICE ŠE ČAKAJO Odbojkarice Calcit Volleyja so prve finalistke Sportklub prve lige. Na tekmice bodo morale še počakati, saj je GEN-I Volley pred domačimi navijači proti Nova KBM Braniku izsilil tretjo tekmo polfinalnega niza.


07. 2023 V SOBOTO DRUGE POLFINALNE TEKME Odbojkarice in odbojkarji bodo v polfinalu državnega prvenstva v Sportklub prvi odbojkarski ligi odigrali druge tekme. Pri ženskah so se prve zmage že veselile igralke Calcit Volleyja in Nove KBM Branik, pri moških imata prednost s prve tekme ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley 06. 2023 MLADE SLOVENKE V ITALIJO Mlade slovenske odbojkarice bodo v sklopu priprav na kvalifikacije za evropsko prvenstvo nastopile na močnem mednarodnem turnirju Cornacchia World Cup v Italiji, na katerem se bodo med seboj merile ekipe z vsega sveta.


Romunski strokovnjak je izbrano vrsto prevzel v začetku lanskega avgusta in popeljal med najboljšo četverico na svetu. NASLOV ČRNUČANOM, KAMNIČANI TRETJI Odbojkarji Črnuč so si na zaključnem turnirju v Kamniku priigrali naslov državnih mladinskih prvakov. V velikem finalu so bili uspešnejši od Merkur Maribora, tretje mesto je osvojil Calcit Volley. ostale novice IN MEMORIAM: IGOR ŽELJEZNOV Iz Odbojkarskega društva Krim so sporočili žalostno vest, da jih je zapustil Igor Željeznov, član in častni član Odbojkarskega kluba Krim, ki je v klubu in tudi slovenski odbojki pustil globoko sled. TEKMOVANJA Untitled Document TEKMOVANJEKRAJ IN ČASEKIPA 1REZULTATEKIPA2 Liga narodov 07. 06. 2023 08:00 Nagoya, Japonska SLOVENIJA0:0(0:0, 0:0, 0:0)SRBIJA Liga narodov 08.


totalMisses}} {{matchStatistics. totalMisses}} Technical Faults {{matchStatistics. technicalFaults}} {{matchStatistics. technicalFaults}} 2 min Suspensions {{matchStatistics. suspensions2minutes}} {{matchStatistics. suspensions2minutes}} Warnings {{matchStatistics. warnings}} {{matchStatistics. warnings}} Disqualifications {{matchStatistics. disqualifications}} {{matchStatistics.


Rokometna zveza Slovenije: RZS Uradna spletna stran Rokometne zveze Slovenije. >Več. 8. 4. 2023. Slovenke v Italiji uspešno opravile prvi del


Hokejska zveza Slovenije - Ice Hockey Federation of Slovenia Slovenske nogometašice remizirale v Belgiji Rokomet (Ž) - kvalifikacije za SP 2023: Slovenija - Italija, prenos iz


Šport - RTV SLO Hokejska zveza Slovenije (HZS) je krovna športna organizacija na področju hokeja v Sloveniji. Organizira tekmovanja v različnih domačih hokejskih ligah


Sara Najdič je v Črni gori spisala zgodovino s Herceg Novim, Sašo Štalekar po dolgem (prisilnem) počitku znova na igrišču. odbojka mladi DEKLICE IN DEČKI ZAKLJUČILI Z REDNIM DELOM V soboto so z rednim delom državnega prvenstva zaključili tudi starejši dečki in deklice. Pri deklicah smo dobili polfinalistke, pri dečkih pa prvih šest mest v polfinalu. klubske novice Z NEDELJSKIM TRENINGOM DO PREOBRATA Hiši na kolesih Triglav je uspel izjemen preobrat na ključnih dveh tekmah sezone. Po tem, ko so na prvem obračunu četrtfinala Sportklub prve lige proti favorizirani Panviti Pomgrad izgubili z 0:3, so se zbrali, na lastno pobudo trenirali v nedeljo in osvojili vseh šest nizov.


03. 2023 ZLATO ODLIČJE V FORMIS Mladinke so v nedeljo, 2. aprila zaključile sezono. Na turnirju Final 4 v Braslovčah so državne prvakinje postale odbojkarice Formisa, srebro so si priigrale Braslovčanke, bron pa Vitalovke iz Ljubljane. CRETU OSTAJA SLOVENSKI SELEKTOR Slovensko moško odbojkarsko reprezentanco bo še naprej vodil Gheorghe Cretu.


2023 05:00 Nagoya, Japonska SLOVENIJA0:0(0:0, 0:0, 0:0)BOLGARIJA Liga narodov 10. 2023 05:40 Nagoya, Japonska FRANCIJA0:0(0:0, 0:0, 0:0)SLOVENIJA Liga narodov 11. 2023 05:40 Nagoya, Japonska SLOVENIJA0:0(0:0, 0:0, 0:0)IRAN Liga narodov 20. 2023 17:00 Orleans, Francija ARGENTINA0:0(0:0, 0:0, 0:0)SLOVENIJA Liga narodov 21. 2023 17:00 Orleans, Francija SLOVENIJA0:0(0:0, 0:0, 0:0)KANADA Liga narodov 22. 2023 20:30 Orleans, Francija SLOVENIJA0:0(0:0, 0:0, 0:0)KUBA Liga narodov 24.


Športni prenosi v živo Preveri prenose vseh športnih dogodkov / tekem na slovenskih kanalih za tekoči teden (Nogomet, Košarka, Rokomet, Hokej,


Italy 19:38 Slovenia - | European ChampionshipThis match was penalty verified. Player statistics are not yet available. {{matchDetails. details. homeTeam. team. name}} # Goalkeeper Saves Shots SV% {{player. shirtNumber}} {{player. person. lastName}}, {{player. firstName}} {{player. score. goalkeeperSaves}} {{player. goalkeeperRecievedShots}} {{(player. goalkeeperRecievedShots > 0? (player.


2023 NA VRSTI ŽE POLFINALNI OBRAČUNI Odbojkarji in odbojkarice se v državnem prvenstvu podajajo v boj za veliki finale. Prve polfinalne obračune bomo spremljali v sredo, druge tekme bodo na sporedu v soboto. NAJDIČ V ČRNI GORI SPISALA ZGODOVINO Za slovenskimi reprezentantkami in reprezentanti so v minulem tednu številne pomembne tekme.


goalkeeperSaves * 100 / player. goalkeeperRecievedShots). toFixed(2): 0)}} Team Official YC 2 Min RC {{player. warningsCount}} {{player. twoMinPenaltiesCount}} {{player. redCardsCount}} {{matchDetails. guestTeam. name}} Referees {{referee. lastName}}, {{referee. firstName}} Delegates {{delegate. lastName}}, {{delegate. firstName}} This match was penalty verified. There are no statistics available for this match. {{matchStatistics. homeStatistics. shotEfficiency}}% Shot Efficiency {{matchStatistics. guestStatistics.


Issues · watch / Slovenija vs Belgija v živo 11 04 2023 Šport na TV Slovenija sreda, 12. 4. : 17:20 Rokomet (Ž) - kvalifikacije za SP 2023: Slovenija - Italija, prenos iz Ljubljane četrtek, 13. :


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page